Σημεία πώλησης

H XL furniture, διαθέτει ένα ευέλικτο και καλά οργανωμένο δίκτυο προώθησης προϊόντων προσανατολισμένο στην κατεύθυνση της ολοκληρωμένης ενημέρωσης, υποστήριξης και εφοδιασμού των πελατών της.

Το δίκτυο πωλήσεων μας, καλύπτει το σύνολο της Ελληνικής Επικράτειας, ηπειρωτικής και νησιωτικής, αλλά παράλληλα είναι σαφώς προσανατολισμένη και στην εξαγωγική δραστηριότητα.

Η ηγετική θέση της εταιρίας της επιτρέπει να οργανώνει με άρτιο τρόπο το δίκτυο διανομής της εντός και εκτός Ελλάδας. Οι πωλήσεις της εταιρίας ακολουθούν ένα οργανωμένο σύστημα, το οποίο επιτυγχάνει προσαρμοστικότητα, ταχύτητα και ευελιξία. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα όλα τα προϊόντα να φτάνουν εγκαίρως και πάντοτε σε άριστη κατάσταση στους παραλήπτες τους. Η αυστηρή τήρηση του χρόνου παράδοσης και η άψογη διατήρηση της ποιότητας των προϊόντων αποτελούν σταθερή δέσμευση της XL furniture προς τους πελάτες της.

Η XL furniture έχει ως όραμα να αποτελέσει κορυφαία εξαγωγική δύναμη για τη χώρα. Στο πλαίσιο αυτό η εταιρία επιδιώκει και οργανώνει εξαγωγές, ιδιαίτερα σημαντικές σε όγκο αλλά και γεωγραφική διασπορά (Κύπρος, Βαλκάνια, Σουηδία, Γερμανία, Ολλανδία, Αγγλία, Βέλγιο, Ντουμπάι, Ιαπωνία, ΗΠΑ, Αυστραλία).

Η εξαγωγική δραστηριότητα της εταιρίας μπορεί να καλύψει από τις πιο κοντινές έως τις πλέον μακρινές χώρες, ενώ το δυναμικό της παραγωγής της παρέχει τη δυνατότητα κάλυψης εξαιρετικά μεγάλων παραγγελιών.